• Nr Emertimi i subjektit NIPT Administratori Pershkrimi i aktivitetit


  •   
  • FileName: regj_ccidr 22.12.pdf [read-online]
    • Abstract: Nr Emertimi i subjektit NIPT Administratori Pershkrimi i aktivitetit1 2M K41621507S Mehmet Mehmeti Ndertim2 3BS COMPANY K91410509B Astrit Pohumi Import-eksport,prodhim i dritareve e

Download the ebook

Nr Emertimi i subjektit NIPT Administratori Pershkrimi i aktivitetit
1 2M K41621507S Mehmet Mehmeti Ndertim
2 3BS COMPANY K91410509B Astrit Pohumi Import-eksport,prodhim i dritareve e
3 A & K 2001 K11605501C Kristaq Shuka Prodhim fidane lulesh, tregtim
4 A -T- G J81729502B Tonin Dedaj Riveshje gomash,tregtim mallra te #.Imp-
5 ARDI K51608511F Ardian Seçuni Autoshkolle
6 A.C.C. XHOUEN K12015502V Zamir Faja Ndertim
7 A.D.I J94416202I Hyqmet Doku Tregti karburanti.
8 A.E.T SHPK K84322204F Artur Topciu Ndertim
9 A.I.B.A KOMPANI J61818528J Armand Duka Prodhim, tregti artikuj ushqimore e
10 A.M.U SH.P.K K14229210F Roland Veseli Punime hekuri dhe duralumini, ndertim,
11 ADNAIN K01608501Q Milazim Kabashi Sipermarrje punime ndertimi
12 ADNANT MUSA K31323511A Adnant Musa Tregti artikuj industrial, pjese kembimi
13 ADRIA J61805512E Lulzim Hatellari Pilotim, omerxhim i anijeve vendase dhe
14 ADRIA 3 KONSTRUKSION J91818501L Adrian Miço Ndertim
15 ADRIATIK J61807505I Petrit Kovaci Ndertim
16 ADRIATIK NA & EM K91412502B Naim Maxhaku Prodhim konfeksionesh, import makinash
17 ADRIATIKA BETON K32227505V Ardian Muka Prodhim betoni
18 AG MOTORS' SHPK K31705502P Arben Pahumi Auto servis, tregti
19 AGIM KARAJ K31417530C Agim Karaj Tregti materiale elektrike dhe punime
20 AGIM KURTI K33706268F Agim Kurti Tregti mallra te ndryshme industrial dhe
21 AGIM META K41818509C Agim' Meta Tregti makina te perdorura dhe pjese
22 AGRO-INTERNACIONAL K72117501J Rruzhdi Koni Prodhim dhe tregtim te artikujve
23 AGRON ZOTO K31608534S Agron Zoto Riparime mekanike
24 AGROWIND K41406501E Qanie Kodra Tregti pesticide, plehra ,fara, fidane
25 AJAX K31526508B Qazim Zalla Agjensi detare.
26 AL GRAFIKA J91601504N Skender Aga Tregti letre, kancelari.Imp - eks
27 AL GEBES SECURITY K72221501J Gezim Sijoni Sigurim i objekteve publike e private
28 ALAN - ARBEN KAMBERI K72314501A Arben Kamberi Prodhim dhe tregetim bulmeti
29 ALB - DEN K83813202D Lilian Kaziu Tregti artikuj veshmbathje, elektrike e
30 ALB-NUHAJ 09 K92223501V Avdi Nuhaj Tregti, eksport-import, me shumice e
31 ALBA - PINE K51808502M Qani Gjini Grumbullim,perpunim dhe eksport
32 ALBA TRANS J91322501Q Xhevdet Vogli Transport, tregti artikuj te ndryshem
33 ALBAN JOVAN SPIRU K71507501P Alban Spiru Butik
34 ALBANA TOSKA K41531509M Albana Toska Sherbime rrobaqepsie
35 ALBANIA COPERATIONS K91808501I Sokol Kojeli Tregti me shumice i mbeturinave
36 ALBANIAN HERB SHA K61712502H Kujtim Zere Import eksport te produkteve shtazore e
37 ALBARTIN SHIPPING CO K61905504R Gazmend Sina Konsulence dhe kryerje sherbimesh ne
38 ALBDUCROS J61825005W Demokrate Guga Grumbullim, perpunim, prodhim bime
39 ALBEL SA J61810511V Kostandin Papa Tregti mallrash te ndryshem te imp-eks
40 ALBERT HOXHA K61628501K Albert Hoxha Tregti automjete te perdorura.
41 ALBERT KURTI K41531503K Albert Kurti Punime druri
42 ALBSEA TRANSPORT K31714513G Omir Shahini Transport nderkombetar me anije.
43 ALFA 7 J94625208P Lefter Babaj Transport mallra te ndryshme
44 ALFRET SINAJ K61703503Q Alfret Sinaj Bar - Bufe "Rigelsi"
45 ALI STERMAKU K81618501F Ali Stermaku Tregti pjese kembimi per makina
46 ALLA K44514201M Riza Alla Tregtim materiale ndertimi.Imp-eks
47 ALMOSO K34225213L Alban Berberi Qepje faqe kepucesh
48 ALT-OIL 2008 K81714503E Altin Hajri Tregti karburantesh
49 ALTIN BULKU K31321505P Altin Bulku Tregti materiale ndertimi
50 ALTIN KAPIDANI K31527594O Altin Kapidani Argjendari
51 ALTIN KOKA K61606518G Altin Koka Zdrukthari
52 ALTIN TASUNI K61402502R Altin Tasuni Riparime mekanike
53 ALTION KECI K41615508T Altion Keci Tregti pjese kembimi.
54 ALUFLOR K51806502C Erjola Xheko Projektim, prodhim, zbatimin e fasadave
55 ALUSHI-ER K11306502G Riza Alushi Tregti me shumice dhe pakice te
56 ALZETA SHPK K72217501M Altin Zere Montim grilash, dyer-dritare dhe import -
57 AMBRA J61819520T Xhemal Berxulli Prodhim konfeksione me fason
58 AMEG K61309501S Ardian Cenko Prodhim konfeksione me material
59 ANDI MEZINI K62203508U Andi Mezini Tregti me mjet
60 ANI ALBANIA KONFEKSION K91314505J Anila Xhani Prodhim dhe tregti veshje, veshmbathje e
61 AR & DET K81325501I Festim Rodha Ndertim
62 AR.LI MAR K91402502U Suela Kapllani Zenie dhe tregti peshku
63 ARBEN KECI K31421527C Arben Keci Prodhim, tregti pasticeri dhe akullore
64 ARDI-2M K24010208I Sabah Sheta Ndertim
65 ARDIAN ÇELA K71602503J Ardian Çela Tregti pjese kembimi
66 ARENNA - R K41721509O Ralf Nushi Riveshje gomash, import - eksport.
67 ARJAN HYSI K31618505J Arjan Hysi Karpentier
68 ARLI INTERNATIONAL J62424502N Agim Rameta Tregti impute bujqesore
69 ARMAND KALEMI J91704506B Armand Kalemi Tregti mallrash ushqimore.
70 ARMAND SHAHINI K61413507U Armand Shahini Zyre sherbimesh dhe shitje biletash
71 ART FOTO J61819511U Seimir Xhuli Artikuj fotografike
72 ART-ISAKU K81811508J Vehap Isaku Punime druri
73 ARTAN KACUQI K71624502T Artan Kacuqi Tregti bojra dhe artikuj industrial
74 ARTIR KALLMETI K33708292K Artir Kallmeti Tregti pjese kembimi per
75 ARTUR CELA K32011502D Artur Cela Bar-Restorant
76 ARUS K42023502S Michele Piazzolla Qepje faqe kepucesh, import-eksport
77 ARVI J61821503Q Virgjil Nini Hotel " ARVI "
78 ASLLAN KALAVERI K44007227B Asllan Kalaveri Tregti pjese kembimi
79 ASTO HANXHARI K31424504C Asto Hanxhari Restorant
80 ASTRIT - 07 K71325501H Andrea Cozza Menaxhimi, tregtimi dhe shkembimi i
81 AUTO - GENI K31519523J Eugen Rapi Tregti pjese kembimi
82 AUTO - MERA K84220201O Pellumb Mera Tregti pjese kembimi
83 AUTORITETI PORTUAL J61811536L Eduard Ndreu Ngarkim, shkarkimi i mallrave
84 AUTOSHKOLLA IDEA K91412501Q Ervin Tashi Autoshkolle.
85 AUTOSTERN NU 3 K61905508D Lulzim Gjepali Tregti automjete te reja dhe te perdorura
86 AUTOSTRADA-TRANSP K72113501M Edmond Shaba Transport
87 AUTOVINCA DURRESI K81728505V Alfred Baroti Sherbime me vinc.Ngarkim, shkarkim,
88 AV CONSTRUCTION K81511508A Astrit Varaku Ndertim
89 Andi Gjoka K44007201I Andi Gjoka Import -Export. Tregti lulesh natyrale.
90 B. G. R K61628534G Hazbije Resuli Investitor ne fushen e aktiviteteve te
91 BABASI COO J74517209B Pellumb Babasi Ndertim, prodhim e tregti materialesh
92 BAJERN K81816509T Spartak Golemi Tregti artikuj ushqimore. Import-eksport
93 BAJO SHPK J81609503V Isuf Bajo Prodhim konfeksionesh per eksport.
94 BARDHYL MEMA K81407508A Bardhyl Mema Agjensi imobiliare
95 BARDHYL VIRIONI K33019857A Bardhyl Virioni Tregti pjese te perdurura makinash (
96 BARM - KULLA K82418502J Bardhyl Kulla Investime ne ndertim. Tregti
97 BASHKIM CALLIKU K81621505G Bashkim Calliku Tregti pjese kembimi
98 BEBA COSMETIC K81329502N Elsa Balteza Prodhime higjeno - kozmetike
99 BEGLIE GJYSHI K51409503N Beglie Gjyshi Tregti peshku.
100 BELGIUM OIL - 99 K72015504U Albano Comani Tregti vajra lubrifikante, karburant,
101 BERTON XHAFAJ K91728504O Berton Xhafaj Tregti pjese kembimi te perdorura
102 BESHEA CHIMICAL INDUSTRY K31918505S Arian Kurti Prodhim, tregti detergjentesh
103 BESIM TUSHA K61326503E Besim Tusha Kontabel i miratuar
104 BESJANA K07729915P Ashim Doma Prodhim tregti kromi
105 BETA K31529613M Tomorr Benja Tregti artikuj industriale.
106 BICAKU K31614524S Mirash Bicaku Punime druri
107 BIOFERMA RRAMILLI 04 K41908501G Astrit Rramilli Rritja dhe mbareshtim i gjedhit
108 BLEDIN DOÇI K72308511A Bledin Doçi Bar Kafe.
109 BLERIM DEMA K33710300Q Blerim Dema Tregti artikuj te ndryshem
110 BLERIM MIRAKA K81328510A Blerim Miraka Punime mermeri
111 BLUE STAR K62115501V Haki Deda Dhenie me qira e ambjenteve te
112 BOROVA D K01722501U Saimir Mali Ndertim
113 BOSEP K81325505R Mihal Bicja Shitje dhe mirembajtje pajisje elektronike
114 BUJAR DALIPI K71604509V Bujar Dalipi Tregti automjete te perdorura
115 BUJARI J61824506J Bujar Haznedari Tregeti me pakice e produkteve te tjera
116 BUNA J61826501C Artur Bujari Prodhim mobilerie per shtepi, zyra,
117 CALI 2008 K81507506K Qani Gaci Tregti pajisje elektroshtepiake
118 CANI CONSTRUCTION K82021503U Plarent Cani Ndertim
119 CAPA K81401517P Luan Capa Import - eksport te kafsheve bujqesore,
120 CEMENT FACTORY F.KRUJE K04226208A Charles Bouri Prodhim e tregti cimento
121 CO-BETON K71714501K Fredinant Likaxhiu Prodhime betoni, ndertim
122 CO. AL K41512502W Albert Doda Prodhim elemente betoni. Ndertim
123 COLI - SHPK K31720504O Edmond Senko Transport uji
124 COLOR PLUS K91327508G Orges Hallunovi Tregti bojrash. Import-eksport
125 COMER - MAC K52011502F Xhevdet Shahini Import - eksport makineri te renda
126 CONCERIA DEI BALCANI K81806007P Gabriele De Maio Perpunim lekure
127 CONFORT J61909504N Ritvan Cami Tregti me shumice e artikujve te perzier,
128 CONSORCIUM PENELOPA K11526502U Ilva Ajazi Konfeksione me material porositesi
129 D&A K11829502V Dritan Kokomani Tregti artikuj te ndryshem
130 DALIVA J61805541R Kastriot Myzyri Tregti artikuj industriale, veshje
131 DAST K81401501G Bujar Muça Import-eksport, prodhime llaci, kolle,
132 DECON K42204503G Jusuf Puka Ndertim dhe prodhim elemente
133 DEDIA K04226218H Agron Dedia Ndertim, sherbime komunale.
134 DEDJA 2008 K81405517M Arben Dedja Tregti pjese kembimi,vajra
135 DELD K11612501O Roland Profiti Prodhime te ndryshme alumini dhe
136 DELTA CONSTRUKSION K11413502V Shpetim Tikvina Prodhime betoni, ndertim
137 DIAMANT J61827510G Perikli Goga Agjensi spedicionere
138 DIDA - PETROL K41724503E Fadil Dida Tregti karburanti
139 DILAN SHPK K72224501B Astrit Pohumi Punime civile ndertimi.
140 DIMEX J61805519O Dhimiter Roko Prodhim dhe tregtim detergjentesh
141 DIMNI K11702501N Sajmir Dimni Tregti mobilje
142 DORIAN J61813528H Kujtim Beqja Prodhim, tregtim bojra, materiale
143 DUNI J91922502T Astrit Duci Agjensi detare, spedicionere
144 DURIM BEJKO K31424506S Durim Bejko Tregti pjese kembimi per automjete
145 DURRES SIDER J91628506D Albert Topciu Export - import te materialeve
146 DURRES KURUM J61811539M Sokol Plani Konstruktim dhe riparim i anijeve.
147 DURRESI - 2000 J91509506U Genci Hoxha Ndertim
148 DURRESI - T J91501503C Ardian Tragaj Ndertim. Tregti karburanti. Autoshkolle.
149 DYRRAHSPED J82320501H Shpresa Prodani Transport mallrash, spedicion, dogane,
150 ELVA K62007501B Lutfi Vath Vora Ndertim
151 E&MUHO K91316506E Bashkim Muho Ndertim
152 E.D.I KONSTRUKSION K51706521F Edmond Shemsi Ndertim.
153 ECO MARKET FOOD K91312511U Ferdinand Prodhim,tregti te prodhimeve ushqimore,
154 ED - GEST K42308504O Malo Estrefi Tregti materiale ndertimi, import -
155 EDER - TRADE SHPK K72208501N Redian Haxhiu Tregti, import - eksport materiale
156 EDER D K72322502C Naim Keçi Ndertim
157 EDIL CONSTRUCTION 2000 K12313501M Gazmend Resuli Ndertim
158 EDIPACK J61818524A Bardhyl Balteza Prodhim karton flete, kuti kartoni,
159 EDMOND MEMA K31401517K Edmond Mema Tregti pjese kmbimi
160 EGNATIA - 1 K51912501E Radames Ramadani Ngarkim, shkarkim malli
161 EKON - GROUP K62119511C Bujar Dhima Ndertim
162 ELMA-GROUP K81902506U Edmond Qypi Sipermarrje ne ndertim (karpentier)
163 ELTON DERVISHI K51712508I Elton Dervishi Shtrim betoni industrial
164 ELTON MESHKURTI K31607510N Elton Meshkurti Riparime mekanike.
165 ENDI - X K61416506E Agim Gjergji Import-eksport, tregti te produkteve
166 ENDI 2000 K92213503K Elton Sula Tregti tekstilesh. Import-eksport
167 ENDRI - K K61406502O Robert Rrokonanaj Riveshje gomash te perdorura
168 ENHO K62203503D Arben Hoxha Tregti materiale ndertimi me shumice e
169 ENI J62903819E Nikolla Shkoza Tregti artikuj te ndryshem, import -
170 ENZO 96 K51423511F Zamir Saliu Ndertim
171 ER - AR CONSTRUCTION K52109503G Maksim Cami Ndertim. Autoshkolle.
172 ER-RALD SH.P.K. K72222504P Erjon Estrefi Shoqeri ndertime metalike.Import -
173 ERANDI K34225208V Shpetim Rraja Tregti karburanti.
174 ERDI SHPK K32411501H Kadrie Duci Agjensi udhetimi
175 ERG K54702202N Olgert Caushllari Tregti karburanti me pakice, import -
176 ERI XHAFERRI K51621501R Eri Xhaferri Fast -food
177 ERMIRA K31529545U Agron Mecaj Tregti, import - export materiale
178 ERMIRI & H K74623202C Haki Mavriqi Tregti artikuj te ndryshem. Import -
179 ETON - FIRENZE K81504037R Blendi Resuli Tregti me shumice e pakice, import -
180 EURO GLOBAL - SHPK J91524507L Xhemal Muharremi Tregtia me pakice e karburanteve per
181 EURO WOOD K61508502E Bardhi Spaho Tregti melamine.
182 EURO`S CONCERIA J82014501O Hazbi Hazbiu Perpunim lekure
183 EVA ALLIU K31824504O Eva Alliu Riparime rrobaqepsie.
184 EXCELLENT CONTROL K82415501J Dilaver Mezini Kontroll cilesor sasior mallrash, import -
185 F.F.KOKOMANI K91330501L Fahri Kokomani Prodhim e tregti te pllakave
186 FABRIKA E QUMESHTIT K91327509O Nazif Tivari Grumbullimin, perpunimin dhe tregtimin
187 FADIL HALITAJ K33708274M Fadil Halitaj Tregti pjese kembimi
188 FADIL RREMA K84426201E Fadil Rrema Tregti pjese kembimi
189 FAKLE K51321503B Fiqiri Farruku Ndertim
190 FATBARDH GJYSHI K31405526G Fatbardh Gjyshi Tregti peshku me pakice
191 FATMA AGAJ K31602511T Fatma Agaj Floktore
192 FATMIR GASHI K41802503M Fatmir Gashi Tregti makinash te perdorura dhe parkim
193 FATMIR KARAGJOZI K31528542O Fatmir Karagjozi Tregti pajisje bujqesore
194 FATMIR KODHELI K33710217E Fatmir Kodheli Tregtim artikuj te ndryshem
195 FEDERIC K11507502R Aferdita Begolli Tregti artikujsh te ndryshem.
196 FISNIK KUCAJ K62301503T Fisnik Kucaj Tregti pjese kembimi per makina
197 FITIM ISMAILAJ K31316504F Fitim Ismailaj Tregti pjese kembimi te makinave
198 FLAGI CENTER K84321202H Gezim Taga Prodhim e tregti cantash letre dhe
199 FLAMUR KECI K31615504J Flamur Keci Tregti makina te perdorura.
200 FLESH SERVIS ALB - STONE J61818553N Edmond Likmeta Tregti pjese kembimi, goma automjetesh,
201 FLORIAN DAJKA K52316519K Florian Dajka Bar - Kafe
202 FLORYHEN J61807506Q Shkelqim Fortuzi Rritja e shpendeve dhe prodhimi i vezeve
203 FREDI RAKIPLLARI K41808503T Fredi Rakipllari Tregti automjete
204 FUTURA K61627505L Luigi Vittorio Prodhim faqe kepuce me material
205 G & B SHIPING K81827501K Gjergj Krali Transport detar, mallrash e pasagjeresh,
206 G&S K71408502C Gezim Zaimi Ndertim
207 G&B PETROL K21501502L Gazmend Nurka Tregti karburanti, bar-restorant
208 G.A.P Albania K72015505I Gyula Kanalas Tregti,import.eksport mallra te ndryshem
209 G.I.G J61805506G Pellumb Alimadhi Prodhim, tregti kepuce
210 GABILI K63931202C Albert Gabili Tregti me shumice e pakice te artikujve
211 GAZMIR KODRA K31525562N Gazmir Kodra Riparime marangoz
212 GAZMIR SMOQI K71604512S Gazmir Smoqi Tregti automjete dhe pjese kembimi te
213 GENTIAN CELIKU K81505509B Gentian Celiku Mobileri
214 GERTI K21506503V Arben Hoxha Tregti materiale ndertimi, Import -
215 GEZIM CELAMI K74128210D Gezim Celami Tregti mallra industriale e ushqimore,
216 GEZIM SINJARI K82213501Q Gezim Sinjari Agjensi turistike, transport udhetaresh.
217 GJOVALIN NDOCI K62101503N Gjovalin Ndoci Tregti artikuj ushqimore , kafe
218 GLAN K81419510D Arjan Ndraxhi Tregti, import - eksport te mallrave
219 GLEAR K31527558S Aferdita Calliku Agjensi per shitje biletash, kembim
220 GLEDIS 2006 K61925504C Xhevdet Daçi Tregti, import - eksport i mallrave
221 GLLAVICA K21820502A Fiqiri Klari Ndertim. Import-Eksport mallra te
222 GLOBAL BUILDING TRADE J62001501Q Adrian Zhamo Punimet e ndertimit ( ketu futen veprat e
223 GLOBAL SERVICE ZOOTEKNIA K21609503Q Hysni Hasani Prodhime blegtorale,import-eksport.
224 GLOBEX J82325503C Agim Kercuku Transport detar mallrash
225 GLOBUS SHPK K31529521U Hyqmet Hima Agjensi detare e spedicionere
226 GLORI K01821501S Ilirjan Sterjo Tregti mallrash te ndryshem. Import-
227 GLORIETA K41523514I Eduart Kaja Autoshkolle
228 GO TECH K91307509G Bujar Çepeli Tregti me shumice dhe pakice te mallrave
229 GOURMET&CO K71923501P Theofan Kazanxhiu Import, tregti kafe
230 GRASHI SH.P.K K72301501E Elton Grashi Prodhim dhe tregtimin e
231 GRI STAR AE K84315202A Gezim Rrushi Perpunim i mermereve e graniteve.
232 HAEMUS K81931502S Ilir Qose Konsulence, menaxhim projektesh,
233 HAKI SINANI K31519538K Haki Sinani Tregti pajisje hidrosanitare, elektrike
234 HAZBIU SHPK K31525544P Edmond Hazbiu Tregti gazi, Farmaci
235 HENRI FRASHERI K61410506U Henri Frasheri Bilardo
236 HYSEN DALIPI K71714502S Hysen Dalipi Tregti automjete te perdorura
237 HYSEN SINANI K31529648E Hysen Sinani Bar - bufe, artikuj te ndryshem
238 I. V. A. A. J61821523H Vangjel Zhurka Ndertim,prodhim thase letre
239 I.XH.E.M K81921503A Ilir Xhani Prodhim dhe tregti elemente te
240 IDA DAUTI K61729511W Ida Dauti Tregti me pakice te artikujve te ndryshem
241 IDI 2005 K61507510N Panajot Korani Ndertim
242 IDRIZ CYRBJA K31322506F Idriz Cyrbja Punime metalike.
243 IGLI GRIPSHI K62010501Q Igli Gripshi Tregti artikuj te ndryshem
244 ILIR MALLTEZI K31424535I Ilir Malltezi Fotograf
245 ILIR TROPLINI K72110752G Ilir Troplini Tregti automjete dhe pjese kembimi te
246 ILIR ZOTO K51404502D Ilir Zoto Tregti pjese kembimi dhe automjete te
247 INFO METAL PLAST - AL K41606512C Besnik Istrefi Tregti materiale ndertimi
248 INSIFA 6 - VELLEZERIT J91515501K Ndricim Osmani Prodhim, tregti karamele, cokollata
249 INTERNATIONAL TRANS 06 K71606016H Spartak Lamaj Transport nderkombetar dhe spedicion
250 INTICO K71412504P Dashamir Mandija Agjensi detare dhe spedicionere
251 ISEN BEGA K71904504N Isen Bega Gjueti e tregti peshku
252 ISMAIL GJERGJI K31519566P Ismail Gjergji Tregti artikuj te ndryshem
253 ISMAIL SALIKO K51516506G Ismail Saliko Studio grafike, DDS
254 ITALPAN K41412502T Ariana Zekaj Tregti, import lende e pare mobilerie.
255 J&B K61805505W Besnik Arreza Qeradhenie pasuri te paluajtshme
256 J&T K71811505H Jonuz Kasa Peshkim, tregti me shumice e
257 JAMAKU K21406502K Mustafa Jamaku Tregti karburanti.
258 JONI-2007 K84822201T Shkelqim Keqi Prodhim dhe tregti materialesh inerte.
259 JONIKO TRANS K81510502Q Kreshnik Ganaj Transport mallrash brenda dhe jashte
260 JORK J81801502C Kushtrim Kushova Ndertim
261 JUGLIN K91602501S Bari Saraci Autoshkolle
262 K - AKS K52304503K Ylli Shehu Tregti, aksesore duralumini
263 K. A. D K01327504L Aurel Kaculini Agjensi detare, spedicionere
264 K. I. D - ALB K52128506K Asllan Baraj Prodhim dhe tregtim me shumice te
265 KABA-2007 K71916502L Naim Kaba Ndertim
266 KACERJA K61607527K Skender Kacerja Autoshkolle
267 KANTINA E PIJEVE J61811527M Sokol Lumani Prodhimi i pijeve alkoolike.
268 KAPPA GEPARD K82217502V Shpetim Hoxha Prodhim i produkteve te gomes
269 KARAJ J64416214F Halil Karaj Ndertim, prodhim materialesh ndertimi,
270 KASTRATI SHA K21711502V Gani Kastrati Tregti karburanti, Ndertim, Hoteleri
271 KASTRIOT BALLABANI K31629508T Kastriot Ballabani Tregti artikuj industrial, Hotel
272 KASTRIOTI & PETROL K62421501O Mujo Nerguti Tregti karburanti
273 KASTRIOTI 06 K34003285G Anton Marina Agjensi turistike udhetimesh
274 KEJSI - 04 K41424505L Agim Shala Ndertim
275 KERCUKU K32217501I Ramazan Kercuku Ndertim
276 KIBE I K41330504H Feim Alliu Prodhim, tregti materiale ndertimi
277 KIBE LABORATORI K71502503G Bashkim Bajraktari ANALIZA LABORATORIKE TE MAT.
278 KLODIAN LACI K82402505A Klodian Laci Tregti automjete dhe pjese kembimi te
279 KONSERVIMI ADRIATIK J61902502I Artur Mata Perpunim dhe konservim peshku dhe
280 KORANI K82326505B Selami Korani Ndertim
281 KOSTA XHAFAJ K82214503O Kosta Xhafaj Tregti pjese kembimi
282 KOÇI-2006 K71711514D Bujar Koçi Ndertim
283 KRISTI - P K61603504V Vangjel Prillo Tregti granit, mermere, import - eksport
284 KRUJA TRANS K04004203F Gjergj Daci Transport mallra te ndryshem, import -
285 KUJTIM KECI K51417503H Kujtim Keci Riparime automjetesh
286 KUJTIM SHAHINI K31510553I Kujtim Shahini Tregti pjese kembimi te perdorura
287 LABOS J91825501A Edmond Llaftiu Prodhime druri
288 LARUSHKU K13820212P Agim Rryta Prodhime druri etj. Import - eksport
289 LAURETA TRAGAJ K31412532Q Laureta Tragaj Bar-Restorant
290 LE & ALBOVI K52321505T Violeta Myhedini Tregti mallra te ndryshem industrial
291 LEKLI J81624501L Luan Lekli Farmaci, depo farmaceutike
292 LIBURNET 1 K51907501C Petrit Hani Ngarkim shkarkim
293 LILAJ K52008505O Isuf Lilaj Tregti artikuj te ndryshem, import -
294 LILJANA MEMA K81404513V Liljana Mema Tregti bizhuteri dhe artistike
295 LINDITA BUZALI K31616520T Lindita Buzali Hotel-Restorant
296 LIQENI VII SH.A K01730502W Musa Kalia Prodhime te ndryshme mekanike druri,
297 LIRIJE EMIN TIVARI K62112507I Lirije Tivari Librari
298 LIVIA K31527625C Astrit Tepshi Reklama
299 LLAZAR TATI K31521562Q Llazar Tati Punime metalike
300 LOCI J64416209P Ilir Loci Ndertim, prodhim, tregti materiale
301 LOGO FILM K72429502R Gentian Cani Tregti lende e pare plastike
302 LORENC COMENI K31917505N Lorenc Comeni Karpentier
303 LORENC TUNA K91417505E Lorenc Tuna Argjendari
304 LORJENT NUHI K91704506C Lorjent Nuhi Tregti me pakice te pjeseve te makinave
305 LOTI K34225202T Ibrahim Lami Tregti mallrash te ndryshem
306 LRL SHA K01607501L Enkeleid Lasko Tregti vajra lubrifikante,pjese kembimi
307 LUAN GRECA K31328535C Luan Greca Prodhim e tregti akullore e embelsira
308 LUDI PETROL K24010217H Tonin Musteqja Tregti me pakice karburant e lubrifikante
309 LUIS MEKA K91816502K Luis Meka Tregti pjese kembimi
310 LUKA - ESKAVATORI K81309513U Luan Kapllanaj Import - eksport, tregti pjese kembimi
311 LULZIM LLESHI K41330503K Lulzim Lleshi Riparim celularesh
312 LULZIMI SHPK K32221504G Gezim Thartori Ndertim
313 M - FASHION K71807501B Marsida Pohumi Prodhim konfeksione me material
314 M. S. P. TRADE CONCEPT J61813517P Klaus Pape Prodhim konfeksione.
315 M.L SH.P.K. K71402501K Mehdi Cocja Prodhim materiale ndertimi.
316 M.RRYCI K64828201B Mentor Rryci Import - eksport, ndermjetesim e
317 M3 ALBANIA K84330201V Pandelis Morfidis Germime dhe prodhim inerte, import -
318 MANIFACTURE ITALIANA K11919502U Cipro Carmine Prodhime mekanike (fishek per brava,
319 MARI - XH K51704502M Xhezo Kosolli Agjensi detare, spedicionere
320 MARIEV M SHPK K93712201L Kastriot Murati Tregti artikuj ushqimore
321 MARIO 2005 K32307502P Nezaqet Borova Investitor ne ndertim
322 MAX OPTIKA K91518506U Arberesha Marku Optike
323 MEHMETI SHPK J92403503L Artur Mehmeti Tregtim artikuj te ndryshem,
324 MERGIMI K51507506H Man Dollapaj Tregti artikuj te ndryshem, import-
325 MESHKURTI K11805501I Lodevik Meshkurti Tregti materiale te ndryshme.Imp-eksp
326 MESHKURTI tekno K91901503P Eneo Meshkurti Import-eksport
327 MET. ALB K41404504S Rezart Zylfi Tregti metalesh import eksport
328 MILICI SH.P.K K72320502P Gjergji Kola Tregti me shumice dhe pakice i lendes
329 MIN-EX K31817006L Veli Mecaj Import, eksport, tregti me artikuj te
330 MINELLA NDRECKA K71716503N Minella Ndrecka Riparime elektroshtepiake
331 MIRASHI SHPK J91523501E Sami Mirashi Prodhim mobilje
332 MIRELA YLLI K61506510I Mirela Ylli Parukeri
333 MIRELA VATA K63736201G Mirela Vata Tregti lule natyrale
334 MIRI SHAHINI K82028501Q Miri Shahini Tregti automjete te reja dhe te perdorura
335 MJEKRA K24010216W Ramazan Mjekrra Ndertim, prodhim dhe tregti materiale
336 MONDI TRANS K31514539Q Mustafa Shaba Transport
337 MONDIAL TRANS K41512511V Fatbardha Bardhi Import - eksport artikuj te
338 NABER-KONFEKSION-SHIJAK J62208504M Nazmi Grori Prodhim konfeksione me fason.
339 ND. KOMUNALE PLAZH J81906505I Ali Karaj Sherbime komunale
340 ND/ SHERBIMEVE KOMUNALE J71610502R Luan Zaza Sherbime komunale
341 NDERMARRJA RRUGA K51704522D Sotir Ngresi Mirembajtje rruge, trotuare
342 NDRE GJECI K31528541G Ndre Gjeci Riparim automjetesh
343 NELS J82104501N Qefsere Braho Prodhim konfeksione me fason
344 NEREIDA K01424501V Nikolla Laci Agjensi detare, spedicion, transport detar
345 NESLA SHPK K01403502Q Krenar Koci Tregti, prodhim dyer, dritare duralumini.
346 NI & NI K41623010S Enina Rrota Ndertim dhe konsulence juridike,
347 NIJAS BEQARAJ K61416514S Nijas Beqaraj Tregti pjese kembimi te perdorura dhe
348 NIKI K81419513E Luan Rroshi Transport mallrash.
349 NORD K31526521F Igli Dervishi Transport.
350 NORJA K51719504L Blend Norja Tregti produkte blegtorale, import-
351 NURADIN MALOKU K31529601M Nuradin Maloku Saldator.
352 NUREDIN GASHI K31702510O Nuredin Gashi Prodhim, tregtim qese plastike.
353 O.M.P DURRES K42429501G Qemal Beu Organizimi dhe menaxhimi i peshkimit
354 OERT J61818569W Ilir Koka Tregti import eksport (oriz,uje)
355 OLSI KAU K31614513D Olsi Kau Punime duralumini
356 ONES J64102238S Shqipe Dani Prodhim konfeksion per eksport
357 ORGES SULEJMANI K62111504C Orges Sulejmani Tregti pjese kembimi
358 ORGES GOLEMI K81323503O Orges Golemi Elektroauto
359 ORTENCA CENAJ K62101507W Ortenca Cenaj Parukeri - estetike.
360 ORXHEBA J91320502O Xhevdet Balla Grumbullim dhe eksport lekuresh
361 OVVITAL K02023501G Kristaq Premce Rritje shpendesh, prodhim veze e mishi.
362 PAP METAL IMPEX K61327502B Proletar Hasani Prodhim dhe tregtim profile te ndryshme
363 PARKU UDHETAREVE DURRES J61930502K Pullumb Shullazi Transport udhetaresh
364 PELIKAN J61825529G Genc Mataj Agjensi detare, spedicioni, transporti
365 PERPARIM ZOGU K74610201V Perparim Zogu Bar - Kafe
366 PERSHADO K91621501V Shaqir Domi Tregti mallrash industriale
367 PESPA & ALBANIA ALUMIN K11618501V Rodolf Petoshati Prodhime duralimini, import - eksport.
368 PETRAQ HAXHIU K31424515R Petraq Haxhiu Tregti artikuj kozmetik e detergjente
369 PETRIT PREND UKA K62119504T Petrit Uka Punime duralumini
370 PIAZZA K31424531W Ilir Hoxhallari Restorant.
371 PRISKA J64416207W Sabri Priska Prodhim, tregti gure, cakull e gelqere,
372 PRO-MAN K81415502P Ervin Kasa Sherbime tregtare
373 PROFILINE K82229503U Xhevdet Haxhiaj Prodhim, tregti te lendeve te para per
374 PROMONTEL J61901508F Aristidh Kushi Projektime e punime elektrike
375 Q.P.B.E. K71317501N Andrea Xhavara Informacione ne te gjitha fushat
376 QAZIM HOXHA K81721503Q Qazim Hoxha Agjent sigurimesh per makina
377 QAZIMI INVEST K62310506T Agron Qazimi Investitor ne ndertim.
378 REDAM K31531612O Perparim Dahri Agjensi doganore
379 REI K42927803W Dritan Meminaj Ndertim
380 RAJMONDA GJONI K31529623T Rajmonda Gjoni Tregti lulesh
381 RAMAZAN TUFA K74116216O Ramazan Tufa Transport mallrash dhe germime
382 REKA COMPANY K84602202N Landi Faslliu Perpunime plastike, xhami.Import -
383 REXHA J93711203V Ramazan Doku Ndertim, prodhim, tregti materiale
384 RODA K31324507A Dashamir Gashi Tregti mallrash te ndryshem. Import
385 ROLAND XAXA K71613502K Roland Xaxa Laborator klinik
386 ROLAND LELAJ K52710815D Roland Lelaj Autoservis
387 ROYAL GAZ K11316501C Bardhyl Milaqi Tregti paisje ngrohese me gaz,mbushje
388 ROZA DHAMO K31522505D Roza Dhamo Prodhim qese plastike.
389 RRELA K61521523W Geri Kacerja Autoshkolle
390 RRELA - M K83920204L Artur Muka Tregti karburantesh,vajra lubrifikante etj.
391 RREMZI KECI K71519502O Rremzi Keci Tregti automjetesh te perdorura
392 RUDOLF GERMANY & CO K94027201V Hysen Haxhiu Tregti mallrash ushqimore. Import-
393 SABRI PUPA K31503548G Sabri Pupa Transport malli
394 SAD-FARMA K81405514L Arian Guza Import eksport dhe tregti te artikujve
395 SARDI J91321501L Gazmor Sardi Grumbullim, perpunim, tregti duhani
396 SAZAN CAKA K31315503P Sazan Caka Tregti pjese kembimi te perdorura per
397 SHABAN VORA K91531501A Shaban Vora Tapicier
398 SHEHDULA J61827501H Denata Shehdula Tregti me shumice e pakice te
399 SHIGJETARI-B K12027501E Mehmet Rakipi Tregti vajra, karburante
400 SHIMA J84003204P Ramadan Shima Prodhim e tregti materialesh inerte,
401 SHKELQIM BATUSHA K91413502G Shkelqim Batusha Servis makinash tregti pjese kembimi
402 SHOQERIA E PASTRIMIT J61805509H Ilir Karagjozi Sherbime detare, pastrim mbeturinash,
403 SHPENDI 1 K61712501W Afrim Mullici Tregti mallra te ndryshem, prodhime
404 SHULLAZI K04004202U Fadil Shullazi Tregti me shumice e pakice te artikuj te
405 SIAC J61819503G Avni Hoxha Ndertim
406 SILVANA SHEHU K73005018E Silvana Shehu Tregti konfeksione
407 SOKO SHPK J92122501M Albert Soko Tregti mallra industrial, goma.
408 SOMET K41519509V Aldo Domenico Shkrirje metaleve me ngjyre.Import-
409 SON 2 K63703201Q Ardian Denizi Import - eksport te materialeve te
410 SPM.CO J61827504I Gezim Seranaj Agjensi spedicionere, spontimi dhe
411 STAR AIRWAYS ALBANIA K81719510M Gjergj Krali Transport ajror,detar,tokesor te
412 STAVRI LALA K73001801P Stavri Lala Tregti dhe kultivim kermilli
413 STELLA J61818506C Agim Matuka Prodhim konfeksione me fason
414 STUDIO KONTABILE ALIA K71527504B Artan Alia Konsulenca dhe sherbime kontabile per
415 SUCRALBA J91328501A Ilir Koka Tregti sheqeri, import-eksport.
416 SULEJMANI K01808502H Avdulla Sulejmani IMPORT EKSPORT FRUTA PERIME.
417 SYRJA REÇI K61709503A Syrja Reçi Tregti mobilje me pakice
418 Sha Drejt.Pergj.e Hekurudhave J61811547D Zamir Ramadani Transporti hekurudhor
419 T.M.R K81407503G Valbona Kapllani Montim aksesore per dyer e dritare
420 TAHIRI K01410502F Kujtim Tahiri Agjensi detare, spedicionere
421 TC & S K52321507M Giovanni Ranieri Prodhim, tregti kepuce, import - eksport
422 TEKNOSERVIS J61821521O Nicola Gaeta Perpunimi, shkrirja e metaleve me ngjyra
423 TELHA SHAHINI K71623501G Telha Shahini Tregti pjese kembimi te perdorura dhe
424 TEOREN K51407506E Orest Cela Import dhe tregti pajisje elektrike,
425 TETA 09 K94024201G Shkelqim Teta Import-eksport


Use: 0.029