• Nr Emertimi i subjektit NIPT Administratori Pershkrimi i aktivitetit


  •   
  • FileName: regj_al_02.11.pdf [read-online]
    • Abstract: Nr Emertimi i subjektit NIPT Administratori Pershkrimi i aktivitetit1 2M K41621507S Mehmet Mehmeti Ndertim2 3BS COMPANY K91410509B Astrit Pohumi Import-eksport,prodhim i dritareve e

Download the ebook

Nr Emertimi i subjektit NIPT Administratori Pershkrimi i aktivitetit
1 2M K41621507S Mehmet Mehmeti Ndertim
2 3BS COMPANY K91410509B Astrit Pohumi Import-eksport,prodhim i dritareve e
3 A -T- G J81729502B Tonin Dedaj Riveshje gomash,tregtim mallra te #.Imp-
4 ARDI K51608511F Ardian Seçuni Autoshkolle
5 A.C.C. XHOUEN K12015502V Zamir Faja Ndertim
6 A.D.I J94416202I Hyqmet Doku Tregti karburanti.
7 A.E.T SHPK K84322204F Artur Topciu Ndertim
8 A.I.B.A KOMPANI J61818528J Armand Duka Prodhim, tregti artikuj ushqimore e
9 A.M.U SH.P.K K14229210F Roland Veseli Punime hekuri dhe duralumini, ndertim,
10 ADNAIN K01608501Q Milazim Kabashi Sipermarrje punime ndertimi
11 ADNANT MUSA K31323511A Adnant Musa Tregti artikuj industrial, pjese kembimi
12 ADRIA J61805512E Lulzim Hatellari Pilotim, omerxhim i anijeve vendase dhe
13 ADRIA 3 KONSTRUKSION J91818501L Adrian Miço Ndertim
14 ADRIATIK J61807505I Petrit Kovaci Ndertim
15 ADRIATIK NA & EM K91412502B Naim Maxhaku Prodhim konfeksionesh, import makinash
16 ADRIATIKA BETON K32227505V Ardian Muka Prodhim betoni
17 AG MOTORS' SHPK K31705502P Arben Pahumi Auto servis, tregti
18 AGIM KARAJ K31417530C Agim Karaj Tregti materiale elektrike dhe punime
19 AGIM KURTI K33706268F Agim Kurti Tregti mallra te ndryshme industrial dhe
20 AGIM META K41818509C Agim' Meta Tregti makina te perdorura dhe pjese
21 AGRO-INTERNACIONAL K72117501J Rruzhdi Koni Prodhim dhe tregtim te artikujve
22 AGRON ZOTO K31608534S Agron Zoto Riparime mekanike
23 AGROWIND K41406501E Qanie Kodra Tregti pesticide, plehra ,fara, fidane
24 AJAX K31526508B Qazim Zalla Agjensi detare.
25 AL GRAFIKA J91601504N Skender Aga Tregti letre, kancelari.Imp - eks
26 AL GEBES SECURITY K72221501J Gezim Sijoni Sigurim i objekteve publike e private
27 ALAN - ARBEN KAMBERI K72314501A Arben Kamberi Prodhim dhe tregetim bulmeti
28 ALB - DEN K83813202D Lilian Kaziu Tregti artikuj veshmbathje, elektrike e
29 ALBA - PINE K51808502M Qani Gjini Grumbullim,perpunim dhe eksport
30 ALBA TRANS J91322501Q Xhevdet Vogli Transport, tregti artikuj te ndryshem
31 ALBAN JOVAN SPIRU K71507501P Alban Spiru Butik
32 ALBANA TOSKA K41531509M Albana Toska Sherbime rrobaqepsie
33 ALBANIA COPERATIONS K91808501I Sokol Kojeli Tregti me shumice i mbeturinave
34 ALBANIAN HERB SHA K61712502H Kujtim Zere Import eksport te produkteve shtazore e
35 ALBARTIN SHIPPING CO K61905504R Gazmend Sina Konsulence dhe kryerje sherbimesh ne
36 ALBDUCROS J61825005W Demokrate Guga Grumbullim, perpunim, prodhim bime
37 ALBEL SA J61810511V Kostandin Papa Tregti mallrash te ndryshem te imp-eks
38 ALBERT HOXHA K61628501K Albert Hoxha Tregti automjete te perdorura.
39 ALBERT KURTI K41531503K Albert Kurti Punime druri
40 ALBSEA TRANSPORT K31714513G Omir Shahini Transport nderkombetar me anije.
41 ALFA 7 J94625208P Lefter Babaj Transport mallra te ndryshme
42 ALFRET SINAJ K61703503Q Alfret Sinaj Bar - Bufe "Rigelsi"
43 ALI STERMAKU K81618501F Ali Stermaku Tregti pjese kembimi per makina
44 ALLA K44514201M Riza Alla Tregtim materiale ndertimi.Imp-eks
45 ALMOSO K34225213L Alban Berberi Qepje faqe kepucesh
46 ALT-OIL 2008 K81714503E Altin Hajri Tregti karburantesh
47 ALTIN BULKU K31321505P Altin Bulku Tregti materiale ndertimi
48 ALTIN KAPIDANI K31527594O Altin Kapidani Argjendari
49 ALTIN KOKA K61606518G Altin Koka Zdrukthari
50 ALTION KECI K41615508T Altion Keci Tregti pjese kembimi.
51 ALUFLOR K51806502C Erjola Xheko Projektim, prodhim, zbatimin e fasadave
52 ALUSHI-ER K11306502G Riza Alushi Tregti me shumice dhe pakice te
53 ALZETA SHPK K72217501M Altin Zere Montim grilash, dyer-dritare dhe import -
54 AMBRA J61819520T Xhemal Berxulli Prodhim konfeksione me fason
55 AMEG K61309501S Ardian Cenko Prodhim konfeksione me material
56 ANDI MEZINI K62203508U Andi Mezini Tregti me mjet
57 ANI ALBANIA KONFEKSION K91314505J Anila Xhani Prodhim dhe tregti veshje, veshmbathje e
58 AR & DET K81325501I Festim Rodha Ndertim
59 AR.LI MAR K91402502U Suela Kapllani Zenie dhe tregti peshku
60 ARBEN KECI K31421527C Arben Keci Prodhim, tregti pasticeri dhe akullore
61 ARDI-2M K24010208I Sabah Sheta Ndertim
62 ARDIAN ÇELA K71602503J Ardian Çela Tregti pjese kembimi
63 ARENNA - R K41721509O Ralf Nushi Riveshje gomash, import - eksport.
64 ARJAN HYSI K31618505J Arjan Hysi Karpentier
65 ARLI INTERNATIONAL J62424502N Agim Rameta Tregti impute bujqesore
66 ARMAND KALEMI J91704506B Armand Kalemi Tregti mallrash ushqimore.
67 ARMAND SHAHINI K61413507U Armand Shahini Zyre sherbimesh dhe shitje biletash
68 ART FOTO J61819511U Seimir Xhuli Artikuj fotografike
69 ART-ISAKU K81811508J Vehap Isaku Punime druri
70 ARTAN KACUQI K71624502T Artan Kacuqi Tregti bojra dhe artikuj industrial
71 ARTIR KALLMETI K33708292K Artir Kallmeti Tregti pjese kembimi per
72 ARTUR CELA K32011502D Artur Cela Bar-Restorant
73 ARUS K42023502S Michele Piazzolla Qepje faqe kepucesh, import-eksport
74 ARVI J61821503Q Virgjil Nini Arjan Ndertim, hoteleri
75 ASLLAN KALAVERI K44007227B Asllan Kalaveri Tregti pjese kembimi
76 ASTO HANXHARI K31424504C Asto Hanxhari Restorant
77 ASTRIT - 07 K71325501H Andrea Cozza Menaxhimi, tregtimi dhe shkembimi i
78 AUTO - GENI K31519523J Eugen Rapi Tregti pjese kembimi
79 AUTO - MERA K84220201O Pellumb Mera Tregti pjese kembimi
80 AUTORITETI PORTUAL J61811536L Eduard Ndreu Ngarkim, shkarkimi i mallrave
81 AUTOSHKOLLA IDEA K91412501Q Ervin Tashi Autoshkolle.
82 AUTOSTERN NU 3 K61905508D Lulzim Gjepali Tregti automjete te reja dhe te perdorura
83 AUTOSTRADA-TRANSP K72113501M Edmond Shaba Transport
84 AUTOVINCA DURRESI K81728505V Alfred Baroti Sherbime me vinc.Ngarkim, shkarkim,
85 AV CONSTRUCTION K81511508A Astrit Varaku Ndertim
86 Andi Gjoka K44007201I Andi Gjoka Import -Export. Tregti lulesh natyrale.
87 B. G. R K61628534G Hazbije Resuli Investitor ne fushen e aktiviteteve te
88 BABASI COO J74517209B Pellumb Babasi Ndertim, prodhim e tregti materialesh
89 BAJERN K81816509T Spartak Golemi Tregti artikuj ushqimore. Import-eksport
90 BAJO SHPK J81609503V Isuf Bajo Prodhim konfeksionesh per eksport.
91 BARDHYL MEMA K81407508A Bardhyl Mema Agjensi imobiliare
92 BARDHYL VIRIONI K33019857A Bardhyl Virioni Tregti pjese te perdurura makinash (
93 BARM - KULLA K82418502J Bardhyl Kulla Investime ne ndertim. Tregti
94 BASHKIM CALLIKU K81621505G Bashkim Calliku Tregti pjese kembimi
95 BEBA COSMETIC K81329502N Elsa Balteza Prodhime higjeno - kozmetike
96 BEGLIE GJYSHI K51409503N Beglie Gjyshi Tregti peshku.
97 BELGIUM OIL - 99 K72015504U Albano Comani Tregti vajra lubrifikante, karburant,
98 BERTON XHAFAJ K91728504O Berton Xhafaj Tregti pjese kembimi te perdorura
99 BESIM TUSHA K61326503E Besim Tusha Kontabel i miratuar
100 BESJANA K07729915P Ashim Doma Prodhim tregti kromi
101 BETA K31529613M Tomorr Benja Tregti artikuj industriale.
102 BICAKU K31614524S Mirash Bicaku Punime druri
103 BIOFERMA RRAMILLI 04 K41908501G Astrit Rramilli Rritja dhe mbareshtim i gjedhit
104 BLEDIN DOÇI K72308511A Bledin Doçi Bar Kafe.
105 BLERIM DEMA K33710300Q Blerim Dema Tregti artikuj te ndryshem
106 BLERIM MIRAKA K81328510A Blerim Miraka Punime mermeri
107 BLUE STAR K62115501V Haki Deda Dhenie me qira e ambjenteve te
108 BOROVA D K01722501U Saimir Mali Ndertim
109 BOSEP K81325505R Mihal Bicja Shitje dhe mirembajtje pajisje elektronike
110 BUJAR DALIPI K71604509V Bujar Dalipi Tregti automjete te perdorura
111 BUJARI J61824506J Bujar Haznedari Tregeti me pakice e produkteve te tjera
112 BUNA J61826501C Artur Bujari Prodhim mobilerie per shtepi, zyra,
113 CALI 2008 K81507506K Qani Gaci Tregti pajisje elektroshtepiake
114 CAPA K81401517P Luan Capa Import - eksport te kafsheve bujqesore,
115 CEMENT FACTORY F.KRUJE K04226208A Charles Bouri Prodhim e tregti cimento
116 CO-BETON K71714501K Fredinant Likaxhiu Prodhime betoni, ndertim
117 CO. AL K41512502W Albert Doda Prodhim elemente betoni. Ndertim
118 COLI - SHPK K31720504O Edmond Senko Transport uji
119 COLOR PLUS K91327508G Orges Hallunovi Tregti bojrash. Import-eksport
120 COMER - MAC K52011502F Xhevdet Shahini Import - eksport makineri te renda
121 CONCERIA DEI BALCANI K81806007P Gabriele De Maio Perpunim lekure
122 CONFORT J61909504N Ritvan Cami Tregti me shumice e artikujve te perzier,
123 CONSORCIUM PENELOPA K11526502U Ilva Ajazi Konfeksione me material porositesi
124 DALIVA J61805541R Kastriot Myzyri Tregti artikuj industriale, veshje
125 DAST K81401501G Bujar Muça Import-eksport, prodhime llaci, kolle,
126 DECON K42204503G Jusuf Puka Ndertim dhe prodhim elemente
127 DEDIA K04226218H Agron Dedia Ndertim, sherbime komunale.
128 DEDJA 2008 K81405517M Arben Dedja Tregti pjese kembimi,vajra
129 DELD K11612501O Roland Profiti Prodhime te ndryshme alumini dhe
130 DELTA CONSTRUKSION K11413502V Shpetim Tikvina Prodhime betoni, ndertim
131 DIAMANT J61827510G Perikli Goga Agjensi spedicionere
132 DILAN SHPK K72224501B Astrit Pohumi Punime civile ndertimi.
133 DIMEX J61805519O Dhimiter Roko Prodhim dhe tregtim detergjentesh
134 DIMNI K11702501N Sajmir Dimni Tregti mobilje
135 DORIAN J61813528H Kujtim Beqja Prodhim, tregtim bojra, materiale
136 DUNI J91922502T Astrit Duci Agjensi detare, spedicionere
137 DURIM BEJKO K31424506S Durim Bejko Tregti pjese kembimi per automjete
138 DURRES SIDER J91628506D Albert Topciu Export - import te materialeve
139 DURRES KURUM J61811539M Sokol Plani Konstruktim dhe riparim i anijeve.
140 DURRESI - 2000 J91509506U Genci Hoxha Ndertim
141 DURRESI - T J91501503C Ardian Tragaj Ndertim. Tregti karburanti. Autoshkolle.
142 DYRRAHSPED J82320501H Shpresa Prodani Transport mallrash, spedicion, dogane,
143 ELVA K62007501B Lutfi Vath Vora Ndertim
144 E&MUHO K91316506E Bashkim Muho Ndertim
145 E.D.I KONSTRUKSION K51706521F Edmond Shemsi Ndertim.
146 ECO MARKET FOOD K91312511U Ferdinand Prodhim,tregti te prodhimeve ushqimore,
147 ED - GEST K42308504O Malo Estrefi Tregti materiale ndertimi, import -
148 EDER - TRADE SHPK K72208501N Redian Haxhiu Tregti, import - eksport materiale
149 EDER D K72322502C Naim Keçi Ndertim
150 EDIL CONSTRUCTION 2000 K12313501M Gazmend Resuli Ndertim
151 EDIPACK J61818524A Bardhyl Balteza Prodhim karton flete, kuti kartoni,
152 EDMOND MEMA K31401517K Edmond Mema Tregti pjese kmbimi
153 EGNATIA - 1 K51912501E Radames Ramadani Ngarkim, shkarkim malli
154 EKON - GROUP K62119511C Bujar Dhima Ndertim
155 ELMA-GROUP K81902506U Edmond Qypi Sipermarrje ne ndertim (karpentier)
156 ELTON DERVISHI K51712508I Elton Dervishi Shtrim betoni industrial
157 ELTON MESHKURTI K31607510N Elton Meshkurti Riparime mekanike.
158 ENDI - X K61416506E Agim Gjergji Import-eksport, tregti te produkteve
159 ENDI 2000 K92213503K Elton Sula Tregti tekstilesh. Import-eksport
160 ENDRI - K K61406502O Robert Rrokonanaj Riveshje gomash te perdorura
161 ENHO K62203503D Arben Hoxha Tregti materiale ndertimi me shumice e
162 ENI J62903819E Nikolla Shkoza Tregti artikuj te ndryshem, import -
163 ENZO 96 K51423511F Zamir Saliu Ndertim
164 ER - AR CONSTRUCTION K52109503G Maksim Cami Ndertim. Autoshkolle.
165 ER-RALD SH.P.K. K72222504P Erjon Estrefi Shoqeri ndertime metalike.Import -
166 ERANDI K34225208V Shpetim Rraja Tregti karburanti.
167 ERDI SHPK K32411501H Kadrie Duci Agjensi udhetimi
168 ERG K54702202N Olgert Caushllari Tregti karburanti me pakice, import -
169 ERI XHAFERRI K51621501R Eri Xhaferri Fast -food
170 ERMIRA K31529545U Agron Mecaj Tregti, import - export materiale
171 ERMIRI & H K74623202C Haki Mavriqi Tregti artikuj te ndryshem. Import -
172 ETON - FIRENZE K81504037R Blendi Resuli Tregti me shumice e pakice, import -
173 EURO GLOBAL - SHPK J91524507L Xhemal Muharremi Tregtia me pakice e karburanteve per
174 EURO WOOD K61508502E Bardhi Spaho Tregti melamine.
175 EURO`S CONCERIA J82014501O Hazbi Hazbiu Perpunim lekure
176 EVA ALLIU K31824504O Eva Alliu Riparime rrobaqepsie.
177 EXCELLENT CONTROL K82415501J Dilaver Mezini Kontroll cilesor sasior mallrash, import -
178 F.F.KOKOMANI K91330501L Fahri Kokomani Prodhim e tregti te pllakave
179 FABRIKA E QUMESHTIT K91327509O Nazif Tivari Grumbullimin, perpunimin dhe tregtimin
180 FADIL RREMA K84426201E Fadil Rrema Tregti pjese kembimi
181 FATBARDH GJYSHI K31405526G Fatbardh Gjyshi Tregti peshku me pakice
182 FATMA AGAJ K31602511T Fatma Agaj Floktore
183 FATMIR GASHI K41802503M Fatmir Gashi Tregti makinash te perdorura dhe parkim
184 FATMIR KARAGJOZI K31528542O Fatmir Karagjozi Tregti pajisje bujqesore
185 FATMIR KODHELI K33710217E Fatmir Kodheli Tregtim artikuj te ndryshem
186 FEDERIC K11507502R Aferdita Begolli Tregti artikujsh te ndryshem.
187 FISNIK KUCAJ K62301503T Fisnik Kucaj Tregti pjese kembimi per makina
188 FITIM ISMAILAJ K31316504F Fitim Ismailaj Tregti pjese kembimi te makinave
189 FLAGI CENTER K84321202H Gezim Taga Prodhim e tregti cantash letre dhe
190 FLAMUR KECI K31615504J Flamur Keci Tregti makina te perdorura.
191 FLESH SERVIS ALB - STONE J61818553N Edmond Likmeta Tregti pjese kembimi, goma automjetesh,
192 FLORIAN DAJKA K52316519K Florian Dajka Bar - Kafe
193 FLORYHEN J61807506Q Shkelqim Fortuzi Rritja e shpendeve dhe prodhimi i vezeve
194 FREDI RAKIPLLARI K41808503T Fredi Rakipllari Tregti automjete
195 FUTURA K61627505L Luigi Vittorio Prodhim faqe kepuce me material
196 G & B SHIPING K81827501K Gjergj Krali Transport detar, mallrash e pasagjeresh,
197 G&S K71408502C Gezim Zaimi Ndertim
198 G&B PETROL K21501502L Gazmend Nurka Tregti karburanti, bar-restorant
199 G.A.P Albania K72015505I Gyula Kanalas Tregti,import.eksport mallra te ndryshem
200 GABILI K63931202C Albert Gabili Tregti me shumice e pakice te artikujve
201 GAZMIR KODRA K31525562N Gazmir Kodra Riparime marangoz
202 GAZMIR SMOQI K71604512S Gazmir Smoqi Tregti automjete dhe pjese kembimi te
203 GENTIAN CELIKU K81505509B Gentian Celiku Mobileri
204 GERTI K21506503V Arben Hoxha Tregti materiale ndertimi, Import -
205 GEZIM CELAMI K74128210D Gezim Celami Tregti mallra industriale e ushqimore,
206 GEZIM SINJARI K82213501Q Gezim Sinjari Agjensi turistike, transport udhetaresh.
207 GJOVALIN NDOCI K62101503N Gjovalin Ndoci Tregti artikuj ushqimore , kafe
208 GLEAR K31527558S Aferdita Calliku Agjensi per shitje biletash, kembim
209 GLEDIS 2006 K61925504C Xhevdet Daçi Tregti, import - eksport i mallrave
210 GLLAVICA K21820502A Fiqiri Klari Ndertim. Import-Eksport mallra te
211 GLOBAL SERVICE ZOOTEKNIA K21609503Q Hysni Hasani Prodhime blegtorale,import-eksport.
212 GLOBEX J82325503C Agim Kercuku Transport detar mallrash
213 GLOBUS SHPK K31529521U Hyqmet Hima Agjensi detare e spedicionere
214 GLORI K01821501S Ilirjan Sterjo Tregti mallrash te ndryshem. Import-
215 GLORIETA K41523514I Eduart Kaja Autoshkolle
216 GO TECH K91307509G Bujar Çepeli Tregti me shumice dhe pakice te mallrave
217 GOURMET&CO K71923501P Theofan Kazanxhiu Import, tregti kafe
218 GRASHI SH.P.K K72301501E Elton Grashi Prodhim dhe tregtimin e
219 GRI STAR AE K84315202A Gezim Rrushi Perpunim i mermereve e graniteve.
220 HAEMUS K81931502S Ilir Qose Konsulence, menaxhim projektesh,
221 HAKI SINANI K31519538K Haki Sinani Tregti pajisje hidrosanitare, elektrike
222 HENRI FRASHERI K61410506U Henri Frasheri Bilardo
223 HYSEN DALIPI K71714502S Hysen Dalipi Tregti automjete te perdorura
224 HYSEN SINANI K31529648E Hysen Sinani Bar - bufe, artikuj te ndryshem
225 I. V. A. A. J61821523H Vangjel Zhurka Ndertim,prodhim thase letre
226 I.XH.E.M K81921503A Ilir Xhani Prodhim dhe tregti elemente te
227 IDA DAUTI K61729511W Ida Dauti Tregti me pakice te artikujve te ndryshem
228 IDI 2005 K61507510N Panajot Korani Ndertim
229 IDRIZ CYRBJA K31322506F Idriz Cyrbja Punime metalike.
230 IGLI GRIPSHI K62010501Q Igli Gripshi Tregti artikuj te ndryshem
231 ILIR MALLTEZI K31424535I Ilir Malltezi Fotograf
232 ILIR TROPLINI K72110752G Ilir Troplini Tregti automjete dhe pjese kembimi te
233 ILIR ZOTO K51404502D Ilir Zoto Tregti pjese kembimi dhe automjete te
234 INFO METAL PLAST - AL K41606512C Besnik Istrefi Tregti materiale ndertimi
235 INTERNATIONAL TRANS 06 K71606016H Spartak Lamaj Transport nderkombetar dhe spedicion
236 INTICO K71412504P Dashamir Mandija Agjensi detare dhe spedicionere
237 ISEN BEGA K71904504N Isen Bega Gjueti e tregti peshku
238 ISMAIL GJERGJI K31519566P Ismail Gjergji Tregti artikuj te ndryshem
239 ISMAIL SALIKO K51516506G Ismail Saliko Studio grafike, DDS
240 ITALPAN K41412502T Ariana Zekaj Tregti, import lende e pare mobilerie.
241 J&B K61805505W Besnik Arreza Qeradhenie pasuri te paluajtshme
242 J&T K71811505H Jonuz Kasa Peshkim, tregti me shumice e
243 JAMAKU K21406502K Mustafa Jamaku Tregti karburanti.
244 JONI-2007 K84822201T Shkelqim Keqi Prodhim dhe tregti materialesh inerte.
245 JONIKO TRANS K81510502Q Kreshnik Ganaj Transport mallrash brenda dhe jashte
246 JORK J81801502C Kushtrim Kushova Ndertim
247 JUGLIN K91602501S Bari Saraci Autoshkolle
248 K - AKS K52304503K Ylli Shehu Tregti, aksesore duralumini
249 K. A. D K01327504L Aurel Kaculini Agjensi detare, spedicionere
250 KABA-2007 K71916502L Naim Kaba Ndertim
251 KACERJA K61607527K Skender Kacerja Autoshkolle
252 KANTINA E PIJEVE J61811527M Sokol Lumani Prodhimi i pijeve alkoolike.
253 KAPPA GEPARD K82217502V Shpetim Hoxha Prodhim i produkteve te gomes
254 KARAJ J64416214F Halil Karaj Ndertim, prodhim materialesh ndertimi,
255 KASTRATI SHA K21711502V Gani Kastrati Tregti karburanti, Ndertim, Hoteleri
256 KASTRIOT BALLABANI K31629508T Kastriot Ballabani Tregti artikuj industrial, Hotel
257 KASTRIOTI & PETROL K62421501O Mujo Nerguti Tregti karburanti
258 KEJSI - 04 K41424505L Agim Shala Ndertim
259 KERCUKU K32217501I Ramazan Kercuku Ndertim
260 KIBE I K41330504H Feim Alliu Prodhim, tregti materiale ndertimi
261 KIBE LABORATORI K71502503G Bashkim Bajraktari ANALIZA LABORATORIKE TE MAT.
262 KLODIAN LACI K82402505A Klodian Laci Tregti automjete dhe pjese kembimi te
263 KONSERVIMI ADRIATIK J61902502I Artur Mata Perpunim dhe konservim peshku dhe
264 KORANI K82326505B Selami Korani Ndertim
265 KOSTA XHAFAJ K82214503O Kosta Xhafaj Tregti pjese kembimi
266 KOÇI-2006 K71711514D Bujar Koçi Ndertim
267 KRISTI - P K61603504V Vangjel Prillo Tregti granit, mermere, import - eksport
268 KRUJA TRANS K04004203F Gjergj Daci Transport mallra te ndryshem, import -
269 KUJTIM KECI K51417503H Kujtim Keci Riparime automjetesh
270 KUJTIM SHAHINI K31510553I Kujtim Shahini Tregti pjese kembimi te perdorura
271 LABOS J91825501A Edmond Llaftiu Prodhime druri
272 LARUSHKU K13820212P Agim Rryta Prodhime druri etj. Import - eksport
273 LAURETA TRAGAJ K31412532Q Laureta Tragaj Bar-Restorant
274 LE & ALBOVI K52321505T Violeta Myhedini Tregti mallra te ndryshem industrial
275 LEKLI J81624501L Luan Lekli Farmaci, depo farmaceutike
276 LIBURNET 1 K51907501C Petrit Hani Ngarkim shkarkim
277 LILAJ K52008505O Isuf Lilaj Tregti artikuj te ndryshem, import -
278 LILJANA MEMA K81404513V Liljana Mema Tregti bizhuteri dhe artistike
279 LINDITA BUZALI K31616520T Lindita Buzali Hotel-Restorant
280 LIQENI VII SH.A K01730502W Musa Kalia Prodhime te ndryshme mekanike druri,
281 LIRIJE EMIN TIVARI K62112507I Lirije Tivari Librari
282 LIVIA K31527625C Astrit Tepshi Reklama
283 LLAZAR TATI K31521562Q Llazar Tati Punime metalike
284 LOGO FILM K72429502R Gentian Cani Tregti lende e pare plastike
285 LORENC COMENI K31917505N Lorenc Comeni Karpentier
286 LORENC TUNA K91417505E Lorenc Tuna Argjendari
287 LORJENT NUHI K91704506C Lorjent Nuhi Tregti me pakice te pjeseve te makinave
288 LOTI K34225202T Ibrahim Lami Tregti mallrash te ndryshem
289 LRL SHA K01607501L Enkeleid Lasko Tregti vajra lubrifikante,pjese kembimi
290 LUAN GRECA K31328535C Luan Greca Prodhim e tregti akullore e embelsira
291 LUDI PETROL K24010217H Tonin Musteqja Tregti me pakice karburant e lubrifikante
292 LUIS MEKA K91816502K Luis Meka Tregti pjese kembimi
293 LUKA - ESKAVATORI K81309513U Luan Kapllanaj Import - eksport, tregti pjese kembimi
294 LULZIM LLESHI K41330503K Lulzim Lleshi Riparim celularesh
295 LULZIMI SHPK K32221504G Gezim Thartori Ndertim
296 M - FASHION K71807501B Marsida Pohumi Prodhim konfeksione me material
297 M. S. P. TRADE CONCEPT J61813517P Klaus Pape Prodhim konfeksione.
298 M.L SH.P.K. K71402501K Mehdi Cocja Prodhim materiale ndertimi.
299 M.RRYCI K64828201B Mentor Rryci Import - eksport, ndermjetesim e
300 M3 ALBANIA K84330201V Pandelis Morfidis Germime dhe prodhim inerte, import -
301 MANIFACTURE ITALIANA K11919502U Cipro Carmine Prodhime mekanike (fishek per brava,
302 MARI - XH K51704502M Xhezo Kosolli Agjensi detare, spedicionere
303 MARIEV M SHPK K93712201L Kastriot Murati Tregti artikuj ushqimore
304 MARIO 2005 K32307502P Nezaqet Borova Investitor ne ndertim
305 MAX OPTIKA K91518506U Arberesha Marku Optike
306 MEHMETI SHPK J92403503L Artur Mehmeti Tregtim artikuj te ndryshem,
307 MERGIMI K51507506H Man Dollapaj Tregti artikuj te ndryshem, import-
308 MESHKURTI K11805501I Lodevik Meshkurti Tregti materiale te ndryshme.Imp-eksp
309 MESHKURTI tekno K91901503P Eneo Meshkurti Import-eksport
310 MET. ALB K41404504S Rezart Zylfi Tregti metalesh import eksport
311 MILICI SH.P.K K72320502P Gjergji Kola Tregti me shumice dhe pakice i lendes
312 MIN-EX K31817006L Veli Mecaj Import, eksport, tregti me artikuj te
313 MINELLA NDRECKA K71716503N Minella Ndrecka Riparime elektroshtepiake
314 MIRASHI SHPK J91523501E Sami Mirashi Prodhim mobilje
315 MIRELA VATA K63736201G Mirela Vata Tregti lule natyrale
316 MIRI SHAHINI K82028501Q Miri Shahini Tregti automjete te reja dhe te perdorura
317 MJEKRRA K24010216W Ramazan Mjekrra Ndertim, prodhim dhe tregti materiale
318 MONDI TRANS K31514539Q Mustafa Shaba Transport
319 MONDIAL TRANS K41512511V Fatbardha Bardhi Import - eksport artikuj te
320 NABER-KONFEKSION-SHIJAK J62208504M Nazmi Grori Prodhim konfeksione me fason.
321 ND. KOMUNALE PLAZH J81906505I Ali Karaj Sherbime komunale
322 ND/ SHERBIMEVE KOMUNALE J71610502R Luan Zaza Sherbime komunale
323 NDERMARRJA RRUGA K51704522D Sotir Ngresi Mirembajtje rruge, trotuare
324 NDRE GJECI K31528541G Ndre Gjeci Riparim automjetesh
325 NELS J82104501N Qefsere Braho Prodhim konfeksione me fason
326 NEREIDA K01424501V Nikolla Laci Agjensi detare, spedicion, transport detar
327 NESLA SHPK K01403502Q Krenar Koci Tregti, prodhim dyer, dritare duralumini.
328 NI & NI K41623010S Enina Rrota Ndertim dhe konsulence juridike,
329 NIJAS BEQARAJ K61416514S Nijas Beqaraj Tregti pjese kembimi te perdorura dhe
330 NORD K31526521F Igli Dervishi Transport.
331 NORJA K51719504L Blend Norja Tregti produkte blegtorale, import-
332 NURADIN MALOKU K31529601M Nuradin Maloku Saldator.
333 NUREDIN GASHI K31702510O Nuredin Gashi Prodhim, tregtim qese plastike.
334 O.M.P DURRES K42429501G Qemal Beu Organizimi dhe menaxhimi i peshkimit
335 OERT J61818569W Ilir Koka Tregti import eksport (oriz,uje)
336 OLSI KAU K31614513D Olsi Kau Punime duralumini
337 ONES J64102238S Shqipe Dani Prodhim konfeksion per eksport
338 ORGES SULEJMANI K62111504C Orges Sulejmani Tregti pjese kembimi
339 ORGES GOLEMI K81323503O Orges Golemi Elektroauto
340 ORTENCA CENAJ K62101507W Ortenca Cenaj Parukeri - estetike.
341 ORXHEBA J91320502O Xhevdet Balla Grumbullim dhe eksport lekuresh
342 OVVITAL K02023501G Kristaq Premce Rritje shpendesh, prodhim veze e mishi.
343 PAP METAL IMPEX K61327502B Proletar Hasani Prodhim dhe tregtim profile te ndryshme
344 PARKU UDHETAREVE DURRES J61930502K Pullumb Shullazi Transport udhetaresh
345 PELIKAN J61825529G Genc Mataj Agjensi detare, spedicioni, transporti
346 PERPARIM ZOGU K74610201V Perparim Zogu Bar - Kafe
347 PERSHADO K91621501V Shaqir Domi Tregti mallrash industriale
348 PESPA & ALBANIA ALUMIN K11618501V Lavdosh Petoshati Prodhime duralimini, import - eksport.
349 PETRAQ HAXHIU K31424515R Petraq Haxhiu Tregti artikuj kozmetik e detergjente
350 PETRIT PREND UKA K62119504T Petrit Uka Punime duralumini
351 PIAZZA K31424531W Ilir Hoxhallari Restorant.
352 PRISKA J64416207W Sabri Priska Prodhim, tregti gure, cakull e gelqere,
353 PRO-MAN K81415502P Ervin Kasa Sherbime tregtare
354 PROFILINE K82229503U Xhevdet Haxhiaj Prodhim, tregti te lendeve te para per
355 PROMONTEL J61901508F Aristidh Kushi Projektime e punime elektrike
356 Q.P.B.E. K71317501N Andrea Xhavara Informacione ne te gjitha fushat
357 QAZIM HOXHA K81721503Q Qazim Hoxha Agjent sigurimesh per makina
358 QAZIMI INVEST K62310506T Agron Qazimi Investitor ne ndertim.
359 REDAM K31531612O Perparim Dahri Agjensi doganore
360 REI K42927803W Dritan Meminaj Ndertim
361 RAJMONDA GJONI K31529623T Rajmonda Gjoni Tregti lulesh
362 RAMAZAN TUFA K74116216O Ramazan Tufa Transport mallrash dhe germime
363 REKA COMPANY K84602202N Landi Faslliu Perpunime plastike, xhami.Import -
364 REXHA J93711203V Ramazan Doku Ndertim, prodhim, tregti materiale
365 RODA K31324507A Dashamir Gashi Tregti mallrash te ndryshem. Import
366 ROLAND XAXA K71613502K Roland Xaxa Laborator klinik
367 ROLAND LELAJ K52710815D Roland Lelaj Autoservis
368 ROYAL GAZ K11316501C Bardhyl Milaqi Tregti paisje ngrohese me gaz,mbushje
369 ROZA DHAMO K31522505D Roza Dhamo Prodhim qese plastike.
370 RRELA K61521523W Geri Kacerja Autoshkolle
371 RRELA - M K83920204L Artur Muka Tregti karburantesh,vajra lubrifikante etj.
372 RREMZI KECI K71519502O Rremzi Keci Tregti automjetesh te perdorura
373 RUDOLF GERMANY & CO K94027201V Hysen Haxhiu Tregti mallrash ushqimore. Import-
374 SABRI PUPA K31503548G Sabri Pupa Transport malli
375 SAD-FARMA K81405514L Arian Guza Import eksport dhe tregti te artikujve
376 SARDI J91321501L Gazmor Sardi Grumbullim, perpunim, tregti duhani
377 SAZAN CAKA K31315503P Sazan Caka Tregti pjese kembimi te perdorura per
378 SHABAN VORA K91531501A Shaban Vora Tapicier
379 SHEHDULA J61827501H Denata Shehdula Tregti me shumice e pakice te
380 SHIGJETARI-B K12027501E Mehmet Rakipi Tregti vajra, karburante
381 SHIMA J84003204P Ramadan Shima Prodhim e tregti materialesh inerte,
382 SHKELQIM BATUSHA K91413502G Shkelqim Batusha Servis makinash tregti pjese kembimi
383 SHOQERIA E PASTRIMIT J61805509H Ilir Karagjozi Sherbime detare, pastrim mbeturinash,
384 SHPENDI 1 K61712501W Afrim Mullici Tregti mallra te ndryshem, prodhime
385 SHULLAZI K04004202U Fadil Shullazi Tregti me shumice e pakice te artikuj te
386 SIAC J61819503G Avni Hoxha Ndertim
387 SILVANA SHEHU K73005018E Silvana Shehu Tregti konfeksione
388 SOKO SHPK J92122501M Albert Soko Tregti mallra industrial, goma.
389 SOMET K41519509V Aldo Domenico Shkrirje metaleve me ngjyre.Import-
390 SON 2 K63703201Q Ardian Denizi Import - eksport te materialeve te
391 SPM.CO J61827504I Gezim Seranaj Agjensi spedicionere, spontimi dhe
392 STAR AIRWAYS ALBANIA K81719510M Gjergj Krali Transport ajror,detar,tokesor te
393 STAVRI LALA K73001801P Stavri Lala Tregti dhe kultivim kermilli
394 STELLA J61818506C Agim Matuka Prodhim konfeksione me fason
395 STUDIO KONTABILE ALIA K71527504B Artan Alia Konsulenca dhe sherbime kontabile per
396 SUCRALBA J91328501A Ilir Koka Tregti sheqeri, import-eksport.
397 SULEJMANI K01808502H Avdulla Sulejmani IMPORT EKSPORT FRUTA PERIME.
398 SYRJA REÇI K61709503A Syrja Reçi Tregti mobilje me pakice
399 Sha Drejt.Pergj.e Hekurudhave J61811547D Zamir Ramadani Transporti hekurudhor
400 T.M.R K81407503G Valbona Kapllani Montim aksesore per dyer e dritare
401 TAHIRI K01410502F Kujtim Tahiri Agjensi detare, spedicionere
402 TC & S K52321507M Giovanni Ranieri Prodhim, tregti kepuce, import - eksport
403 TEKNOSERVIS J61821521O Nicola Gaeta Perpunimi, shkrirja e metaleve me ngjyra
404 TELHA SHAHINI K71623501G Telha Shahini Tregti pjese kembimi te perdorura dhe
405 TEOREN K51407506E Orest Cela Import dhe tregti pajisje elektrike,
406 TETA 09 K94024201G Shkelqim Teta Import-eksport dhe tregti me shumice e
407 TEUTA DURRES J61821505J Eleni Babameto Tregti me shumice dhe ambalazhim i
408 TITIJAK K81708504F Jakup Ismaili Tregti bojra per ndertesa
409 TOBIAS K11604502F Kujtim Osmani Transport detar dhe tokesor, tregti te
410 TOHETA SHPK K72211501F Fatos Cimo Tregtim pllakash, bojrash,lende ndertimi
411 TOP AL K71412506I Iljaz Toptaga Prodhime duralumini
412 TOP CONSTRUCTION K82125502M Albert Muharremi Ndertim
413 TOTA KAMION K81329514N Demir Tota Tregti makineri dhe pjese
414 TRANSMAR K71723508T Agron Mataj Transport mallra, agjensi
415 TRANSPED MUKA J92211501G Ardian Muka Transport nderkombetar mallrash
416 TREG IMPORT EKSPORT J62311503W Fisnik Huta Tregti mobiljesh
417 TUR-ALB-KROM K81819509L Fethi Kaya Kerkim, shfrytezim,tregti,eksport kromi
418 URIM TACI K71625503J Urim Taci Riparim, tregti automjete
419 USHINA K11717501T Oliver Ushina Ndertim
420 VALBONA DELAJ K31528697D Valbona Delaj Tregti vajra lubrifikante
421 VARAKU E J61902509S Shpetim Varaku Punime ndertimi
422 VASIL PARANGONI K31722508K Vasil Parangoni Transport malli, dhe tregti makinash
423 VASO - TRANS K71502504O Gentian Ngjeliu Transport, import-eksport,tregti artikuj te
424 VLAGO TRANS K82402501N Ilia Qendro Transport mallrash
425 VLLAZNIMI K01604501T Bardhe Jaku Tregti materiale ndertimi
426 VOJSAVA CANI K54702204G Vojsava Cani


Use: 0.052